Näin täällä tänään ja huomenna samassa paikassa

Runoilija Kujakatti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pakkanen puraisi perkele,
kohmeisia sormia bussipysäkillä,
eikä sätkä ota kääntyäkseen
ei talvi ota lähteäkseen

-eihän se koskaan todella tullutkaan.

Lumimyrsky-vesisade-lumimyrsky-vesisade
eivätkä linja-autot saa itseään liikkeelle
pienimmänkään säänmuutoksen yhteydessä.

Bussi tulee aina silloin,
kun sytyttää tupakan.

Selite: 
Kikkareenkökkäre
Kategoria: 
 

Kommentit

Hukkaan meni sekin tupakka...prkl. ;)

Hyvä, elämänmakuinen runo. Hymyilyttää.

 

Käyttäjän kaikki runot