ajatellaan

Runoilija kokopulla4

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki on kultaa mikä kiiltää---
 

elän ilman ajatuksia
elän muiden ajatuksista

syön ajatuksia kuin leipää
yhä tyhjä pääni
tarvitsee sinunkin ajatuksesi
selvitäkseen

onhan minullakin ollut ajatukseni
vaan ei niitä kuunneltu

nyt ovat iäksi
aivoissasi

Syön leipää todella harvoin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot