En minä kuole

Runoilija kokopulla4

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki on kultaa mikä kiiltää---
 

Lähetän elämäni lyhyimmän
pikaviestin.
Vastaanottaja kohdalla lukee
Kuolema.

Viestissä lukee
tule.

Vastausta saan odottaa,
ei sitä ole.

Elän ikuisesti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot