muhmeli

Runoilija kokopulla4

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki on kultaa mikä kiiltää---
 

se meni juuri niin kuin se ei olisi pitänyt mennä

olo lähti turkuun
kasvaa koko ajan
kohti helsinkiä

minä istun erämökissäni
jäämeren rannalla

olo paisuu koko ajan
kohta se on jo
tanskassa

kun se palannut on
jäämerelle
katsotaan mitä jäi jäljelle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jännä!

 

Käyttäjän kaikki runot