Lopun Alku.

Runoilija Aron-Ra

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aforismeja ja otoksia elämästäni
 

Kahden tulen välissä
minä tiesin että tämä on lopun alkua
Ei ole enää mitään mistä tapella.

Kahden tulen välissä
unelmoin vapaudesta
jota en voi antaa kenellekään
Ei ole enää mitään mistä taistella.

Sanat ovat vain sanoja
Unelmia, sidoksia, lupauksia..harhaa
Vain sillä mitä käytännössä teet on väliä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot