Salaisesti

Runoilija Aron-Ra

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aforismeja ja otoksia elämästäni
 

Sanot että tämä on liian syvää kamaa
vaikeaa ja ahdistavaa
haistatat sille nauraen muiden nähden
koska se on sosiaalisesti hyväksyttävämpää.

Aamuneljältä salaa
itket vasten olkapäätäni
kun muut eivät näe.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Itse kullekin roolin ylläpitäminen raskasta. Joillekin on tärkeintä se kulissi, onneksi on ihmisiä jotka näkevät niidenkin lävitse.

 

Käyttäjän kaikki runot