Timothy parka

Runoilija Remppu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2005
Viimeksi paikalla: 22.3.2016 9:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
3.6.1987

You can't live with women but yet they're everywhere.
 

Timothy juoksi kuin hirvi jo ennen lähtölaukausta,
juoksi kioskille ja tilasi ylimielisesti maitoa ja vanukasta,

hän söi ja joi vastenmielisellä tavalla,
haki kioskista ahneuksissaan vielä makeisia,

myöhemmin Timothy näki itsensä peilistä ja ymmärsi,
mutta oli jo aivan liian myöhäistä,

Timothy itki ja Timothy tanssi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Erikoinen tarinasi viehättää oudolla tavallaan, tykkäsin :-7

Timothy parka :---( varsin jännä on runosi.

 

Käyttäjän kaikki runot