Pyyntö

Runoilija Remppu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2005
Viimeksi paikalla: 22.3.2016 9:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
3.6.1987

You can't live with women but yet they're everywhere.
 

Puhu minulle,
en kestä hiljaisuutta,
puhu minulle,
kosketa minua

Puhu minulle,
annan sinulle lupaukseni,
puhu minulle,
hyväksyisin itseni

Et kuitenkaan riko hiljaisuutta,
miten voisitkaan,
kun et ole täällä

Puhu minulle,
pyydän!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot