Syksy ja minä

Runoilija Nocturne

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 28.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Päivät pimenevät,
pilvet peittävät auringon.
Ulkona on yhtä pimeää
kuin sydämmessäni.
sydämmeni kaipaa valoa
ja lämpöä selvitäkseen.
Sinä veit elämäni valon pois
yhtä nopeasti kun sen annoit.
Toivon että sydämmeni saisi vielä nähdä valon
ja tuntea lämmön tunteen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot