sittenkään

Runoilija ihmisten edessä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2007
Viimeksi paikalla: 3.5.2016 7:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.12.1989

elämä eletään täysillä,jarruttamatta mutkassa...katsotaan ja kadutaan,luovuttamatta milloinkaan
 

unohdinko sittenkään
teinkö oikein kuitenkaan
rakastan,vaikkei mun kuuluiskaan
vaikken sitä enää ääneen sanokkaan

onko järki tunnetta viisaampaa
onko siinä muka jotain kamalaa
jos tunnetta mielummin kuuntelen

menetänkö sen enempää
onko yksi hyvä päivä
monta huonoa vuotta
viisaampaa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvää pohdintaa
 

Käyttäjän kaikki runot