Entä minun onneni?!

Runoilija ihmisten edessä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2007
Viimeksi paikalla: 3.5.2016 7:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.12.1989

elämä eletään täysillä,jarruttamatta mutkassa...katsotaan ja kadutaan,luovuttamatta milloinkaan
 

en tiedä muuta
kuin
että rakastan sinua

ajattelen paljon
mutta
vain sinä olet ajatuksissani
jokaisena päivänä

tahdon vain
että olet onnellinen
siksi päästin sinut menemään

mutta entä minun onneni?!

tuomitaanko tekoni
jos rikon onnesi
tuomitsenko itse itseni...

tahdon paljon
silti sinä olet ainoa
jonka vuoksi voisin luopua kaikesta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

haikeaa.

Niinpä... syvällistä pohdintaa!
 

Käyttäjän kaikki runot