Löydä minut

Runoilija Siam

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2005
Viimeksi paikalla: 10.3.2021 16:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Eksyin sinusta,
niin kuin itsestäni.

Haparoin,
vaikka lämpösi
ei ole enää täällä.

Jokainen kesä
eksyn kauemmas.

Mitä minusta olisi voinut tulla?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot