Nimetön

Runoilija Untamo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.5.2011
Viimeksi paikalla: 5.8.2017 22:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen unohtanut tärkeimmän prioriteetin
sinut
on alkoholi kirinyt ohitse
kun taas päihtyneenä
antaa ajatuksen virrata sinuun
pukeutuu irstaaseen hymyn naamariin
& näennäinen positiivinen ulosanti

päivän päätyttyä päättää
ei enää laillistettua myrkkyä
myöhemmin ihmettelee
miksei enää nauti selkeästä mielestä
puhtaasta kehosta

näinä hetkinä
saattaisin soittaa sinulle
tulla vierellesi
osoittaa hetkeksi katseeni
sinusta kahvilan aurinkoiseen ikkunaan
& jättää kätensä pöydälle tarttumisen toivossa
antaa katseen levätä sinussa
kuunnella ymmärtää
kertoa jotain itsestään
virnistää
antaa päälle olkapään
hyväillä kaulaa ja niskaa
poskelle suudelma

hyvästit lähdönhetki
pitkä kaipaava halaus
asia jota sinusta eniten kaipaan

kun nyt selkeästi ajattelen
tiedän kuinka toimia
aikaa on vain kulunut liiaksi
eikä historia odota

taas on aika lopettaa
mieleni raiskaus
sinulla
nauttimalla viini

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot