Keuhkoissa vettä

Runoilija Untamo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.5.2011
Viimeksi paikalla: 5.8.2017 22:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Keuhkoissa vettä
vedessä paatti
jossa kalastaja
pudottaa verkkonsa
sen nostaessaan
verkossa tonneittain tupakkaa

"saasteiset ovat meret
pelkkää voittoa tavoittelevien saastuttamat
saalis kuitenkin loistokas
kun kaikkea kuitenkaan
ei saavuta nikotiiniharppuunat"
tuumaa kalastaja

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot