Nimetön

Runoilija Untamo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.5.2011
Viimeksi paikalla: 5.8.2017 22:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Romuluinen ruumiini
pääsi tanssimaan vasten
rakastettavaa vartaloasi

Monta kertaa
samaan kohtaan
pelon aktiin
hukkasinko sinne jotakin

Ainainen löydön riemu
tahmaisena vieressäni
lojuvasta

Hymy hetkeksi
olemustani
mielihyvän tunne
hetkiseksi hymyyni

Herkullinen miete
mielessäni ajatuksissa
tavoitettu
maahan laskeutunut
nyt hetkeksi
se alas kahlehdittu
ei karkuun päästetty
enää uudestaan
tai ainakaan vähään aikaan

Vehmainen ruumiinliikkeeni
päälläsi
kehossasi
kuunnellen ääntäsi
suustasi
korvilleni

Tavoitettava uudelleen
uusittu, uusittu ja uusittu
sinun käskystäsi
olen orjasi
väsynyt väittelyyn
luottaen haluunsa
mielihyväänsä
tullakseen lähemmäksi
ihmisen oloista kudoelmaa
sellaista,
johon nyt olet rakastunut
haluan saavuttaa sen tunteen
tiedän sen
& ehkä kohta
olen sen jo saavuttanut
mutta pelollani
muodostanut muurit
joita tunteet eivät voi
ylittää

Selite: 
J.:lle & vähän muillekkin
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot