"Vuosia jo siitä kun naisten vessassa paidat vaihdettiin"

Runoilija Untamo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.5.2011
Viimeksi paikalla: 5.8.2017 22:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vuosia jo siitä
kun naisten vessassa paidat vaihdettiin
halusin sitä paitaa
kehystää rinnallani

Se huuma keikalla saavutettiin
nyt yhtye tekee come backin
& siellä sitten tanssitaan
eikä yhtä kännissä ollenkaan
toivon että kaverini paras kaikista
suunsa auki saa
pullosta sen irroittaa
ja tunteensa eteesi valjastaa
sinä niihin ratsastat
jos ollaan kuin elokuvissa

Jolloin mieleni merelle karkaa muistoihin
jotka uivat eteen
kun naisten paitaa muistelen
niin kultaisen sellaisen
osti minulle hän
jota näitä sanoissa vielä maininnut en.

Ja jos nyt paitaa katselisin
sen muistoa kultaista
en silti sinua saavuta
saavu edes näkemään
sanomaan Hei nimesi edellä
ehkä taas halaamaan
hukatulle ajalle nyrkkiä heiluttaa
nauraa hassuille mietteillesi
tuopin takaa sinua tuijottaa

Paita kultaisin sänkyni alla
valkoisessa laatikossa
aina siivotessani hivelen
kauniita kultaisia muistoja tavoittelen
sitten hiukan nauran
itselleni hymyilen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot