"Tarvitsen kaksi kuppia kahvia"

Runoilija Untamo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.5.2011
Viimeksi paikalla: 5.8.2017 22:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tarvitsen kaksi kuppia kahvia
sydämen muotoisen leivän
& kolme nakkia
sekä yhdeksän tupakkaa
tarvitsen nämä siihen
etten tarvitse

Tahdon viisi tai kuusi tuoppia
niihin monta kolikkoa
tuopin lisää känniin
äärettömään rohkeuteen

Janoan musiikkia korviini
etten kuule ajatuksiani
tarvitsen vaatteita makuuni
peittääkseni mitättömyyteni

Siirryn 160 kilometriin tunnissa
päästäkeni pyhitetylle rakennukselleni
palvomaan rikkauksia
oppimaan itsekkin
vain päästäkseni sinne minne en edes tahdo

Tarvitsen vain alkoholia
mielelleni joka uskottelee
sitä tarvitsevansa
päästäkseni edes lähelle sitä
mikä ennen pärjäsi ilman

Tahtoisin uskoa harhaani
jossa sinäkin rakastat minua
kuin tekisin kaiken oikein
sylissäni hymy osa ilmeitäni
tarvitsen vain unen
tärkeimmän polttoaineen
paikka jossa fyysisyyteni ei päde
ja kaiken
sen kaiken teen oikein.

Oikeasti tarvitsen keuhkoihin & maksaan kivun
vainoharhaisen pelon
tarkemmin oikeastaan
terapeutin ystävän
rakastajan tasapuolisen
uuden syntymän, tutin
uuden nuoruuden.

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot