huoratar

Runoilija kuvasi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oi, huoratar
Oi, huoratar
Mitä olet tehnyt minulle?
Mitä minä sinulle?
Me toisillemme.
Oi, huoratar
Oi, huoratar
Vai, pitäisikö sanoa kaunotar?
Vai valtiatar?

Mikä minä olen sinua huoraksi sanomaan, ihan samanlainen kai itsekkin.
Huoratar
huoratar

Miten tyydytän mieheni?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvaa tekstiä.

 

Käyttäjän kaikki runot