sillä minä kaipaan

Runoilija kuvasi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voi luoja, kun väsyttää.
Olen kai vähän sekaisinkin.
Hullu, mikä hullu sanotaan.
Toivottavasti et huomaa kuinka paljon sinua kaipaan.
Sillä minä kaipaan.
Sinä olet paha ihminen.
Sillä minä kaipaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot