herätä minut

Runoilija kuvasi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä on luottamus?
Uskottomuus.
Sinä, oletko paholainen vai enkeli?
Minunko vai hänenkö?
Sinä, rakastaja.
Minä, pelkuri.
Olen kyllästynyt ainaiseen kuolemaan.
Herätä minut kuin ruususen, sinä prinssini, minä prinsessasi, vain unessa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot