Katkeruus.

Runoilija DeadDarling

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mä saan tietää susta kaiken. Mutta sä et saa tietää musta mitään.
 

Kaikki hyvä on vain illuusiota,
suloista, katkeraa valhetta,
joka vähitellen hiipii raottamaan verhoaan
todelliseen maailmaan.
Siellä paljastuu helvetti,
joka odottaa kokonaan irti pääsyään.
Kun se helvetti pääsee irti,
minä olen se, joka sinulle nauraa.
Nauran sitä suloisen katkeraa nauruani.
Sitä, joka kuihduttaa minut olemattomiin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot