Forget - not.

Runoilija DeadDarling

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mä saan tietää susta kaiken. Mutta sä et saa tietää musta mitään.
 

Anna pelolle valta
se syöksee sut suohon
Kidu tuskassa
viiltele reisiä
Ei se sua paremmaksi tee
huudat sitten mulle: "Älä kulta mee"
Se, mitä olit
siihen rakastuin
Sä teit sen ja mä vihastuin
Jeesuskaan ei enää ristillä pysy
valuu pois tuonelaan
Sudet mua ulvoo
mä ulvon mukana
Ehkä olenkin eläin
enkä kaipaa sun seuraa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot