Nimetön

Runoilija snöre

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 18.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Viilto kaunistaa rannettani
Veri siitä vuotaa
Kyynel tipahtaa haavalle
Ai tätä kipua
Tätä tuskaa
Miksi hän teki niin
Miksei hän ajattele myös minua
Minut hän hylkäsi
Yksin sateeseen
Mikään ei paranna haavaani
Ei edes aika

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot