Nimetön

Runoilija snöre

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 18.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Teit sydämeeni haavan
Siitä verta tulee
Sydänverta
Sehän ei sinua kiinnosta
Löysit jo uuden rakastettavan
Häntä voit pettää
Minun kohdallani teit väärin
Vittuilit väärälle tyypille
Minä vielä kostan sen mitä teit minulle
Ja kosto tulee olemaan suloisen makea <3

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot