Nimetön

Runoilija snöre

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 18.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Me oltiin kuin siskokset
Kaikkea yhdessä tehtiin
Mikä meni pieleen
Kun erillemme ajauduttiin
Muistelen yhteisiä aikojamme
Niitä en tahdo unohtaa
Onneksi mitään ei tekemättömäksi saa
Sillä en vaihtaisi hetkeäkään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot