Balleriina, Balleriina

Runoilija snöre

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 18.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Balleriina, balleriina
Tossus unohdit lattialle
Joku niihin vielä kompastuu
Kaatuu ja lyö päänsä
Balleriina, balleriina
Miks et käyttäis jo päätäs?

Selite: 
Älä edes kysy :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot