elämä on.

Runoilija snöre

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 18.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kävelen ylämäkeä ylös,
tietenkin kompastuin kiveen.
ylämäki muuttuu alamäeksi pyöriessäni,
joka paikkaan sattuu törmäillessäni kiviin ja puihin.
taju meni pariksi tunniksi,
heräsin synkästä metsästä.
siellä täällä näkyi silmäpareja,
kuului murinaa, kauempana susi ulvoi.
lähdin juoksemaan pakoon,
tieni katkaisi muutama susi, hetkessä olin piiritetty.
muutama heistä hyökkäsi kimppuun,
yhden sain potkaistua pois.
yksi puri jalkaan, tuntui aivan kuin monta sataa neulaa olisi mennyt jalkani läpi.
hetkessä näin elämäni silmieni edessä,
se oli tylsä, siinä ei tapahtunut mitään.
en tahtonut vielä kuolla, halusin tehdä elämästäni jännittävän, joten taistelin tieni ulos.
olin aivan heikossa kunnossa kunnes pääsin sen mäen alapäähän jossa olin pyörinyt.
halusin väsähtää siihen, susien syötäväksi, mutta elämänjano voitti.
halusin nähdä ystävieni nauravan,
halusin löytää jonkun rakastamisarvoisen.
lähdin siis ylämäkeä kävelemään,
varoen kompastumista.
sain lisää voimaa ajatellessani,
etteivät asiat voi muuttua enää pahemmaksi.

Selite: 
tää on vähän tämmönen elämästä kertova. ensin on ylämäki, kunnes tulee asia joka pistää elämän jyrkkään alamäkeen. menee aikaa kun asian kanssa tappelee, saattaa sortua itsemurha ajatuksiin, mutta elämä voittaa ja pistää kävelemään kohti huippua.
Kategoria: 
 

Kommentit

Siis VAU! Todella hienoa tekstiä. Tämä pitäisi luetuttaa kaikilla joilla on vaikeata ja paha olla. Minulle tämä ainakin antoi voimia, kiitos siitä. Mutta vielä kerran VAU! Hyvin kirjoitettu! Suosikkeihin ehdottomasti!!! :)

 

Käyttäjän kaikki runot