Väriä maailmalle

Runoilija snöre

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 18.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sade ropisee ikkunassa,
samalla sadekaari antaa väriä maailmalle.
Nurmikossa monta miljoonaa sadepisaraa,
siellä tekisi mieli makoilla.
Vesilätäkössä hyppiä,
juosta oksien alta.
Käyttää aivoja mielikuvitukseen,
lapsen lailla ajatella.

Ei tässä iässä saa,
ihmiset katsoisivat.
Rupeisi minua nolottamaan,
muita taas naurattamaan.
Inhottavaa olla muitten mieliksi 'aikuismainen',
tai pukeutua ja käyttäytyä kuin nainen.
Teen niin kuin tahdon,
muut eivät määrää.
Tiedän että muut tahtovat myös olla kuin lapset,
mutta he eivät kehtaa, nolottaisi liikaa.

Selite: 
elämä on.
Kategoria: 
 

Kommentit

Herttainen ja kiehtova runo halusta leikkiä lapsen lailla! Anna mennä vaan!

MAHTAVA!
Niin on.

 

Käyttäjän kaikki runot