Hyvästi

Runoilija Napsukka99

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 17.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pysähdy,
katso.
Tuo katse kertoi sen,
et enää minun ole.
Kuulut jo jollekkin toiselle,
naiselle laihalle ja ihanalle.
Mene vaan,
mene jo.
En seuraasi täällä enää kaipaa,
hyvästi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot