Itsepäinen aasi

Runoilija Kazutaka

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sweeter than jam, hotter than blood
 

En osaa edelleenkään antaa anteeksi
En vieläkään osaa päästää irti
En tahdo myöntää virheitäni
En pysty suostumaan tahtoosi
En uskalla avata silmiäni
Sillä totuus sattuu
ja sinä olet oikeassa

Tämä itsepäisyys kai minut tuhoaa

Selite: 
XD
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä tunne esiintyy mulla liiankin usein ;< mut kiva runo (:

Tämä tunne esiintyy mulla liiankin usein ;< mut kiva runo (:

 

Käyttäjän kaikki runot