Hiljaisuus..

Runoilija Kazutaka

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sweeter than jam, hotter than blood
 

Kuin koko maailma hidastuisi,
Sydän pysähtyy,
Metalli putoaa,
Katseesi sen kertoo,
Kuinka tätä toivoitkaan.

...Kuinka tätä pelkäsinkään,
Kun kaikki edessäni,
Kanssasi katoaa...

Elämän nauha,
Sekunneissa ohi,
Muiston tahrii,
Valhetta vain.

...Nyt kuolemas saat,
ja minä voin nauraa.
Voiton katkera maku...

Nyt silmäni saa,
tämän kuolon kylmyys sulkemaan,
Mutta tiedän sen,
Olen oikeassa.

...Vaan lepoa en koskaan saa,
kun haamusi seuraa ainiaan,
ja ketju välillämme ruostuu...

"Olit oikeassa,
ja molemmat saivat maksaa."

Selite: 
two words: DN
Kategoria: 
 

Kommentit

ihan mahtava :o <3

 

Käyttäjän kaikki runot