vaaleanpunainen pantteri

Runoilija Pinkboy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

olen vaaleanpunainen pantteri
notkistan selkää
hieman kehrään
en ole pelottava
olen suloinen ja hellyyttävä
minulla on isot kynnet
tietysti vaaleanpunaiset

---käy sävyyn turkin kanssa---

asun kupungissa
isossa kerrostalossa
käyn töissä toisessa kaupungissa
minun omalla autolla
käyn yleensä ostoksilla s-kaupassa
siellä kun on aikas halpaa lazia
ja jos oikeen haluan namia
ostan siwasta sheebaa
naapurit ei oikein minusta tykkää
niitten koirat minua pelkää
ja kun koitan kätellä
naapuri tutisee kuin marja-tädin hyytelö
kun kävelen kaupungilla
saan osaksi paljon katseita
se on varmaan minun takkini
taikka sitten minun salkkuni
teenhän aika tärkeää työtä
pitää pitää housua ja vyötä
olen hieman yksinäinen
mutta jos kiinnostaa
tuu kaupan kissanruoka hyllylle
--ehkä tavataan--

Selite: 
tää oli jotain psykeellistä pimeetä juttua, en oikein itsekkään tiedä... mielipiteitä? :D
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaaleanpunainen on uusi musta. ;)
Kenties katsellut
vaaleanpunaista pantteria.. :)
Hieno runo! :)

rakastuin , suosikkeihin >

siis jotain mahtavaa!!
ihanaa kun joku osaa :)

Vaaleanpunainen on uusi musta. ;)
Kenties katsellut
vaaleanpunaista pantteria.. :)
Hieno runo! :)

rakastuin , suosikkeihin >

siis jotain mahtavaa!!
ihanaa kun joku osaa :)

 

Käyttäjän kaikki runot