Sirpale edellistä yötä

Runoilija Feia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

- Mitä vähemmän rutiineja, sitä enemmän elämää.

"Olla mukana maailmassa on lahja, niin sanotaan, muttei missään tarinoissa kerrottu kuinka se avataan."
Neljä Ruusua - Meistä jokainen
 

Olen pahoillani että upposin
elävään iltaan
tanssiin ja nauruun

kävelyretkeen pienessä pakkasessa

Kunnioitus sinua kohtaan
esti suuremmat paheksunnanaiheet
(eiväthän naiset käyttäydy näin)

Toimin kuten aina ennenkin
lähdin pois liikaa koskematta

Onko parasta etten langennut
kehollani

vai pahinta että lankesin sielullani

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.

Hienotunteisesti punottu runo. Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot