you can have this shirt

Runoilija 078872628ada3ce697b09a7eec93d225

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.5.2005
Viimeksi paikalla: 9.8.2018 13:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Writers are desperate people and when they stop
being desperate they stop being writers."
— Charles Bukowski
 

etkä sinä minua oikeasti halunnut
vaikka niin väititkin

ja vaikka aika ei parannakaan haavoja

enkä enää usko tekstiin paidassani
'true love conquers all'

kyllä minä pärjään

cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimakas ja todellista pettymistä. tykkäsin runostasi.

 

Käyttäjän kaikki runot