Nimetön

Runoilija 078872628ada3ce697b09a7eec93d225

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.5.2005
Viimeksi paikalla: 9.8.2018 13:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Writers are desperate people and when they stop
being desperate they stop being writers."
— Charles Bukowski
 

sillä oli ruskea tukka
ja kauneimmat silmät
sen koti oli niinkuin kenen tahansa

se oli kaikin tavoin tavallinen
jos ei housujen sisältöä
lasketa mukaan

siihen taisinkin ihastua ensimmäisenä

se maistui aina tupakalta
ja sen pehmeät huulet olivat juuri täydelliset
minun huuliani vasten

ja minä rakastin katsella häntä
käärimässä tupakkaa
"mitä sä oikeen kattelet"

sua tietenkin höpsö

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hymyilyttävä.

hymyilee..

 

Käyttäjän kaikki runot