Harvaan

Runoilija PilkullinenSeepra

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2005
Viimeksi paikalla: 19.2.2022 11:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Kommentit, risut, ruusut perustellen kaikki kiitos.
Kiitos jo etukäteen kaikille jotka ovat viitsineet arvosteluun panostaa.
Niin ja sen verran nuista vanhemmista runoista sanoisin, että en tosiaankaan ole kaikista ylpeä. Suhteuttakaa niitä siihen aikaan milloin ne on kirjoitettu. Olen ollut teini niinkun me kaikki joskus. :) En kuitenkaan poista/piilota niitä juurikin siksi että ne olivat tärkeitä silloin joskus.
 

Saako ihmistä silittää vastakarvaan?
Saako toisen johdattaa tahallaan harhaan?
Naapurilta omenia omaan tarhaan?
Ei varmaan.

Selite: 
Illalla sängyssä mieleen hyppäsi moinen.
Kategoria: 
 

Kommentit

hauska :D

Olipas tämä pirteä, sai hymyilemään, eikä silti ole merkityksetön! Upeaa :)

Koukuttavan pohdiskeleva, pidin paljon.

Sai hymyilemään :)

 

Käyttäjän kaikki runot