jo

Runoilija Tanska

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Syntympäpäivä väärennetty
 

Keltainen auto, harmaa tie,
käsittämättömän pyöreä taivas.
Katso alas.

Ei tarvitse olla, eikä tarvitse tehdä,
mutta miten voi olla tärkeä?
Ei kaikkea...

Jos voin tehdä itsestäin pienen,
jos voin muuttaa itseni ilmaksi,

olen jo.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot