Runo runnotun unelmasta

Runoilija kinneas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

It's like in the great stories, Mr.Frodo, the ones that really mattered.
 

Mie valvoin sinä hetkenä kun aurinko otti mut syliin
Mie kulin kun meren aallot iski kallion seinämään
Mie lauloin kauniisti näyttäen prinsessalta
Ja antauduin.

Mie tallustelin koskemattomassa lumessa
Mie leijuin taivaalla ja mun sydän hymyili
Mut otettiin aplodein vastaan suureen juhlaan
Ja antauduin.

Mie kuulin kun mua huudettiin vihreällä aukiolla
Kaikki tiesi mun nimen ja ne halus mut mukaan
En ollutkaan enää kuun ystävä, se hylkäsi mut
Ja antauduin.

Selite: 
Kauniita sanoja, tyhjiä tunteita?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot