niin pieni lapsi

Runoilija kinneas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

It's like in the great stories, Mr.Frodo, the ones that really mattered.
 

Äänettömästi pitelit mua
ei hiiskahdustakaan kuulunut
Pitelit mua, lasta niin likaista
puhtailla lapsen tunteillas.
Puristit mun pientä ruumista,
ettei se menisi rikki.
Itkin sun kanssasi
rakastin sua niillä kyynelillä.
Kuvastit mun sielun
sun puhtaudella.

Selite: 
jotain joka kosketti aina kaikkein eniten.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot