en osaa kertoa

Runoilija LoVeRGirL

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki voi olla aivan toisin, kuin mitä päälle päin näyttää. Aina ei vain halua näyttää kaikille sitä todellista itseään..
 

Voi elämäni näyttää sulle täydelliseltä,
mutta silloin et elämästäni kaikkea tiedä.
Syvällä sisälläni velloo taifuuni,
mutta ikuisesti kiinni pidän ommellun suuni.

En osaa kertoa tästä kellekkään,
en nauti elämästä, en vähääkään.
Ystävät katoaa, ja kaikki vain pahenee,
tulevaisuus silmistäni haalenee.

Ei totuudet asiaa tippaakaan auta,
saan kuulla asioita, vaikken halua, jumalauta!
Jotkut asiat ehkä haluaisin unohtaa,
ne tuulen mukana helvettiin puhaltaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

loistava runo.. tuntuu siltä et tuo runo puhuis just mulle ... ihana runo, sen synkkyyden takia

 

Käyttäjän kaikki runot