tristis

Runoilija Semper

mies
Julkaistu:
1
Liittynyt: 3.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vahvin on sellainen, joka osaa käyttää tunteitaan ja taustaansa, käyttää sitä motivaationa kaikkein tärkeimmän kirjeen kirjottamiseen.
 

Kuulin sinusta puhuttavan, mutten ollut sinua nähnyt

Se ilta ystäväni luona, kun vihdoin sinut näin,
sitä iltaa olin odottanut, koska tiesin sinun tulevan.

Kun tulit viereeni, en löytänyt sanoja suustani, kuin sielu olisi noussut itsestäni, sellainen oli tunteeni kun sinut näin.

Sinä vain hymyilit ja nätisti virnistit, niin että nenääsi nousivat pienet rypyt ja silmäsi menivät tihruun. Minua hävetti, mutta sinua huvitti, sinä iltana tiesin, että halusin sinut.

Tutustuimme ja välimme lähenivät, koko kesä oli yhtä juhlaa kanssasi, en välittänyt muusta. Muistan kun eräänä kesäisenä yönä istuimme rannalla portailla ja kysyit minulta, rakastanko sinua, en halunnut valehdella sinulle, joten vastasin, en, en vielä, mutta jonain päivänä kyllä, koska olin rakastumassa sinuun.

Muistan päivät kun vain istuimme ja olimme tunti kausia puhumatta mitään ja silti se tuntui niin oikealta, välissämme oli kuin sähköä ja jokin veti meitä puoleensa ja silti olimme ujoja ja se lisäsi perhosia vatsaan, tuntui kuin se ei olisi ollut totta, mutta siinä me olimme vain me kaksi.

Muistan myös yöt kun esitin nukkuvani, jotta vain voisin katsoa kun sinä nukut, olit niin kaunis, muistan kuinka tummat hiuksesi kietoutui ja myötäili pehmeää ihoasi vasten, kaunis hymy huulillasi nukuit joka yö, kuin millään muulla ei olisi merkitystä kuin hetkellä jona olimme siinä. Muistan myös kuinka verenpunaiset pitsiset alushoususi korosti upeaa kroppaasi, olin lyöty, jähmetyin, ilosta ja pelosta.

Tiesin, tiesin sinulla olevan myös toinen, en vain halunnut menettää sinua, halusin sinut kokonaan itsellenni, mutta tiesin ettei se olisi mahdollista, olit niin syvällä menneisyydessäsi, ettet osannut päästää irti, joten valehtelin sinulle, että minulla on toinen.
Minun oli pakko, et osannut valita, enkä voinut rikkoa itseäni kokonaan ja vain odottaa.
Se oli ensimmäinen kerta kun valehtelin sinulle, et tiedä että valehtelin, enkä usko että tulet koskaan tietämään.
Tämän tiedän

yksi päivä ei muuta ihmistä,
meillä kaikilla on kyky muuttaa itseämme

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot