Lupaus

Runoilija J41N4

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 2.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lupaa ettet unohda
Lupaa että muistat minua
Lupaa ettet pilkkaa tai naura
Lupaa että saan olla oma itseni

Lupasimme yhdessä
Olimme niin nuoria ja naiveja
Minä olen kai vieläkin,
kun pidän lupauksesta kiinni

Lupaa ettet ole ylimielinen
Lupaa että arvostat minua
Lupaa ettet halveksi tekojani
Lupaa että puolustat minua

Uskoin sanan voimaan
Mutta se oli vain kohtalon ivaa
Ei ollut sinua tarkoitettu pysymään
Lupaustasi pitämään

Lupaa ettet petä

En ole pettänyt vieläkään
Sinä olet useasti

Lupaa että pyydät anteeksi

Oletko pyytänyt vieläkään?
Vanhat arvet yhä petetystä lupauksesta muistuttaa

Lupaa että muistat mitä lupasit

Muistitko mitä lupasit?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot