Väitän

Runoilija 6a1e75cb9fc14aab681be93d1f043711

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2005
Viimeksi paikalla: 6.2.2019 12:34

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
19.4.2024

Niinhän se on, että täytynnee sitä joskus vähä kirjootella.. vaaku tila loppu, niinni seuraavaksi häätyy jäsenyyttä tuunailla, vaikko mitä?!!?
 

Ihmisten tilan näkeminen
On vain ollut helppoa

Tunnen tilan, näen
Minne pantu mukavuus on

Kaikilla on vain tuskaa tiellä
Kohtalo vastassa voimakkaana
Kuin habanero

On oltu näin
Suvaitsevaisia

Epämääräisen sieluttomia ja tunnottomia
Ehkä jopa väsyneitä

Loputtoman tuntuista tämäkin elämä

Kuolema
Kestää

Kauemmin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sielukasta.

Jotenkin iättömän tuntu.

En tiedä,
mutta pidän.

sielukas ja tunteikas

 

Käyttäjän kaikki runot