Haavamme

Runoilija 6a1e75cb9fc14aab681be93d1f043711

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2005
Viimeksi paikalla: 6.2.2019 12:34

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
19.4.2024

Niinhän se on, että täytynnee sitä joskus vähä kirjootella.. vaaku tila loppu, niinni seuraavaksi häätyy jäsenyyttä tuunailla, vaikko mitä?!!?
 

On pelkkää politiikkaa
Istua ja juoda Ron Zacapa Centenarioa
Puhua mukavia

Rommin kanssa
Piraattihan on muutenkin päivän sana
Huivi päässä istun ja laitan metallia soimaan
Karski lienen liian

Opetettu kaikki säädyllisyys
Koulu aina ollut neutraalilla kannalla
Helppo kuvitella etten tunnilla kuuntele

Mutta väitän vain en ole se
Jolle päähän uppoava rommi
On tapa luistaa faktojen alta

Tuskaile en
Näen loskaa päätösten kulun tiellä
Väännän veistä omassa haavassa
Ja annan vuotaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tumma ja vahva runo, jonka sisällä runominäkään ei taida olla ihan varma omasta itsestään ja tunteistaan.

Rommilla voi huuhtoa suruja hetkellisesti pois, mutta ikävä kyllä niitä ei pääse kuitenkaan pakoon.

erilainen ja hieno runo, muuta en osaa sanoa!

 

Käyttäjän kaikki runot