Talviunta

Runoilija 6a1e75cb9fc14aab681be93d1f043711

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2005
Viimeksi paikalla: 6.2.2019 12:34

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
28.3.2024

Niinhän se on, että täytynnee sitä joskus vähä kirjootella.. vaaku tila loppu, niinni seuraavaksi häätyy jäsenyyttä tuunailla, vaikko mitä?!!?
 

Tositarinat baarin penkki
Huumeita käyttäneet aivot sumentavat kaiken
Heiltä kuuluu surullinen totuus
Vaan kaikki se ei aina riitä

Tunsimme kaikki heidät varmasti kerran
Sitten sortui maailma
Romahti tuli tarve paremman
Kiinni saada ei sillä järjestö on paimenlankana rajoilla

Välitä en tarinoista noista
Niillä surullinen kaiku lienee
Mutta minun ilmeeni värähdä ei
Sonkajärvellä ammutaan ja juostaan karkuun pari viikkoa

Valtion hyvinvoinnin rappio ei sureta
Maailma on kova
Ja tiedän
Nukkuvien torkkupeitot vietiin

Ollaan hiljaa kunnes palelee.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästä saisi kirjoitettua varmasti pidemmänkin kaavan kautta, mutta erinomaista luettavaa tämä on näinkin. Vaikuttava!

Ajatusta herättävä. Hieno. Sanat loppuivat. Anteeksi. :)

 

Käyttäjän kaikki runot