Jääenkeli

Runoilija Justus

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 15.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Näen lävitsesi,
lasienkelini.
Sulamattomana pitämäni,
ikiroutainen kuoresi on kadonnut.
Tule nyt ja hukuta minut suudelmiisi.
Mitä sinä pelkäät,
jääenkelini..
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis on runosi...jäisen herkkiä lasienkeleitä täynnänsä.

Mielenkiintoisia kielikuvia. Ihana runo.

Mitä jäästä jää, kun sen hukuttaa suudelmiin?
Ellei sydän ole kylmä...

Kaunis runo. Hyviä kielikuvia.

 

Käyttäjän kaikki runot