Elastisuusteoriani

Runoilija FallenBehind

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Sinua kohti
kurkottelen
Liian pitkään
Liian pitkälle
kurkottelen
Tiedän, että vielä
lenkki takaisin läimähtää

Murtuneita luita, haavoja,
mustelmia


Sydämensä sokeasti ojentanut
saa aina turpiinsa.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihan mahtava ja niin totta

hieno

Todellisuus on joskus pahempi kuin uskoiskaan.
Pettyneen voimakasta tekstiä, hyvä vaikka surullinen.

upeasti kirjoitettu runo!

Hyvä.

ihan mahtava ja niin totta

hieno

Todellisuus on joskus pahempi kuin uskoiskaan.
Pettyneen voimakasta tekstiä, hyvä vaikka surullinen.

upeasti kirjoitettu runo!

Hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot