Häkki

Runoilija FallenBehind

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Linnut eivät laula
sydämessäni.

Ne rääkyvät,
kirkuvat

Haluavat päästä
vapaiksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno

Pienesti Paljon.

tästä hienosta runostasi löytyy vahvaa tunnetta ja vapaudenkaipuuta. Pidän!

sydämessä asuvat surut - aika päästää irti
Tai sydämessä majaa pitävät toiveet - aika antaa niiden lentää
monitulkinnainen runo, voisin keksiä vaikka mitä vielä!

 

Käyttäjän kaikki runot