Uhkarohkea

Runoilija FallenBehind

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Asetuin keskelle tietä,

mutta kukaan ei ajanutkaan ylitseni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jotenkin tämä sai hymyn kohoamaan huulilleni. Lyhyt ja ytimekäs.
Loppu oli paras, >>mutta kukaan ei ajanutkaan ylitseni.<< Jotenkin niin pettynyt.
Ihana.

mihin vuorokaudenaikaan?

 

Käyttäjän kaikki runot