Elementtejä Etsimässä

Runoilija Caelum

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2005
Viimeksi paikalla: 11.10.2017 0:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihminen
 

Myöhään menin metsälle,
samoamaan salojen sammalille.
Kauan korvelta kuulostelin
maan muinaista mahtia.

Kiipesin kalliolle korkeimmalle,
katselemaan kaarevaa kantta.
Taivaan taikoja tutkin,
tuulelta tietoja tivasin.

Vei vaellukseni vesille,
matkani meren mainingeille.
Loitsuja laineiden loiskuvien
aavan aalloilta anelin.

Kokolta komealta kyselin,
toivoin tulen taitoja.
Leimusivat liekit lähellä
syömmeni suurissa saleissa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot